Pagrindinis puslapis
 DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis   AprašymasAprašymas   Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   PrisijungtiPrisijungti 
Pokerio literatura

Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> klubinis pokeris
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
Mindazaz
naujokas
naujokas

Prisijungė: 2008 04 15

PranešimasParašytas: Št. 07 05, 2008 12:04 am    Rašyti temą: Pokerio literatura Atsakyti su citata

Berods tokios temos dar nebuvo, taigi sukuriau ja tam, kad galetume padiskutuoti apie knygas, skirtas pokeriui. Asmeniskai man kaip SitnGo zaidejui pagerinti zaidima gan smarkiai padejo Haringtono "trilogija", pradedanciam turnyru zaidejui manau tai viena geriausiu knygu, paaiskinami esminiai konceptai, tokie kaip M ir Q, EV, pozicijos svarba, kokiom kortom is kokios pozicijos zaisti, strategija turnyro pradzioje, viduryje ir pabaigoje, head's up ir t.t. Gan nebloga ir Sklasnsky Theory of poker, tik kiek sunkiau praktiskai pritaikoma, kadangi daug pavyzdziu yra is "egzotisku" zaidimu, tokiu kaip 7cardas, draw, razz'as ir pan.

O kokias knygas esat skaite jus?
KAČKIS
administratorius
administratorius

Prisijungė: 2005 08 31

PranešimasParašytas: Št. 07 05, 2008 12:39 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Labai gerai, kad sukūrei tokią temą Wink

Asmeniškai pats esu "beraštis"... Embarassed ta prasme, neskaičiau nei vienos knygos. Kelis kartus "užbridau" į 2+2 forumą, kelis kartus paskaitinėjau žurnalą, kurį radau OC laukdamas turnyro, ir viskas. Nenagrinėjau daug rankų, net nesinaudojau lentelėmis besimokindamas... aišku, pradžia buvo sunki, daug klydau, bet dabar jau einu teisinga linkme, ko gero Laughing
Ir būtent dabar žadu įsigyt pokerio literatūros. Tik tam, kad pasitvirtinčiau savo tiesas pokerio senolių išmintim, arba suprasčiau, jog vis dėlto čia kiekvienas gali turėt savo kelią pergalės link. Ir nebūtina visiems žaist vienodai, kad pasiekt vienodai gerų rezultatų Wink
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje MSN Messenger
Cheetah
komandos narys
komandos narys

Prisijungė: 2006 12 26

PranešimasParašytas: Št. 07 05, 2008 12:29 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Aš esu perskaitęs Sklansky Theory of Poker. Ir daugiau, ko gero, nesiruošiu skaityt jokių knygų, kadangi esu toks asmuo, kuriam viską norisi sužinot, išmokt, išbandyt pačiam, be jokios pagalbos. Ir anyway, geriausias būdas mokytis yra ne teorija, o praktika Wink

Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
juodukas
komandos narys
komandos narys

Prisijungė: 2007 05 27

PranešimasParašytas: Št. 07 05, 2008 12:34 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Turiu Harringtono visas knygas pdf formate jeigu ka domina. Dar kazkokia Barry Greenstein - Ace on the River Smile
Markas
dažnas lankytojas
dažnas lankytojas

Prisijungė: 2006 12 24

PranešimasParašytas: Št. 07 05, 2008 2:13 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

aš Barry Greenstein - Ace on the River perskaičiau Smile online pokeriui tikrai nepadės ta knyga Cool
Mindazaz
naujokas
naujokas

Prisijungė: 2008 04 15

PranešimasParašytas: Št. 07 05, 2008 3:28 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Cheetah rašo:
Aš esu perskaitęs Sklansky Theory of Poker. Ir daugiau, ko gero, nesiruošiu skaityt jokių knygų, kadangi esu toks asmuo, kuriam viską norisi sužinot, išmokt, išbandyt pačiam, be jokios pagalbos. Ir anyway, geriausias būdas mokytis yra ne teorija, o praktika Wink

Manau kad geriausias derinys yra teorija + praktika, nes net ir budamas laimintis zaidejas kartais gali daryti klaidu, ypatingai matematiniu, net ir pats to nezinodamas.
Cheetah
komandos narys
komandos narys

Prisijungė: 2006 12 26

PranešimasParašytas: Št. 07 05, 2008 3:48 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Mindazaz rašo:
Cheetah rašo:

Manau kad geriausias derinys yra teorija + praktika, nes net ir budamas laimintis zaidejas kartais gali daryti klaidu, ypatingai matematiniu, net ir pats to nezinodamas.

Tai vat dėl matematikos man pakankamai pakako Sklanskio + ką esu perskaitęs/skaitau forumuose.

Atgal į viršų
tourist
naujokas
naujokas

Prisijungė: 2006 11 23

PranešimasParašytas: Št. 07 05, 2008 11:04 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Cheetah rašo:
Mindazaz rašo:
Cheetah rašo:

Tai vat dėl matematikos man pakankamai pakako Sklanskio + ką esu perskaitęs/skaitau forumuose.

Tau pakako, kitam pokeristui nepakaks Smile
Atgal į viršų
tourist
naujokas
naujokas

Prisijungė: 2006 11 23

PranešimasParašytas: Pir. 07 07, 2008 5:02 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Markas rašo:
aš Barry Greenstein - Ace on the River perskaičiau Smile online pokeriui tikrai nepadės ta knyga Cool

Tai cia apie gyvenima knyga? Smile
Atgal į viršų
Markas
dažnas lankytojas
dažnas lankytojas

Prisijungė: 2006 12 24

PranešimasParašytas: Pir. 07 07, 2008 8:00 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

tourist rašo:
Markas rašo:

Tai cia apie gyvenima knyga? Smile

na ten ant galo analizuoja pora situacijų kaip pokerį žaist...
Casanova
garbės svečias
garbės svečias

Prisijungė: 2006 12 16

PranešimasParašytas: Št. 07 26, 2008 2:17 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

As tai jokios knygos nesu perskaites. Laughing Nors noreciau paskaityt, taciau nemoku anglu kalbos... Sad
Double_Trouble
naujokas
naujokas

Prisijungė: 2008 07 31

PranešimasParašytas: Pen. 08 01, 2008 11:50 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Skaiciau Harringtono trilogija (super pradedanciajam SNG ir MTT zaidejui), Sklanskio "No limit Hold'em theory and practice" (Labai gera matematikai peprasti cash games'uose), Ir Brunsono super sistemu dalis. (paskutini karta specialiai rankiojaus kas padetu ismokti zaisti H.O.R.S.E). O Barry Greenstein "Ace on the river" gal ir nedave daug kazkokiu teoriniu ziniu apie zaidima, bet dave suvokima daugmaz apie "what it's like to be a poker player" + labai idomiai ir greitai skaites Smile
Atgal į viršų
KAČKIS
administratorius
administratorius

Prisijungė: 2005 08 31

PranešimasParašytas: Pen. 08 01, 2008 12:51 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Double_Trouble rašo:
Skaiciau Harringtono trilogija (super pradedanciajam SNG ir MTT zaidejui), Sklanskio "No limit Hold'em theory and practice" (Labai gera matematikai peprasti cash games'uose), Ir Brunsono super sistemu dalis. (paskutini karta specialiai rankiojaus kas padetu ismokti zaisti H.O.R.S.E). O Barry Greenstein "Ace on the river" gal ir nedave daug kazkokiu teoriniu ziniu apie zaidima, bet dave suvokima daugmaz apie "what it's like to be a poker player" + labai idomiai ir greitai skaites Smile

Popierinę versiją, ar elektroninę? Rolling Eyes
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje MSN Messenger
Double_Trouble
naujokas
naujokas

Prisijungė: 2008 07 31

PranešimasParašytas: Pen. 08 01, 2008 12:59 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

KAČKIS rašo:
Double_Trouble rašo:

Popierinę versiją, ar elektroninę? Rolling Eyes

Deja turbut nuvilsiu, bet elektronine skaiciau visas knygas Confused
Atgal į viršų
ugenskas
naujokas
naujokas

Prisijungė: 2008 08 01

PranešimasParašytas: Pen. 08 01, 2008 1:04 pm    Rašyti temą: Poker Pack Atsakyti su citata

Visiems rekomenduoju gera e-book ir straipsniu rinkini apie pokeri:
torrent trackeris Linkomanija.net
http://www.linkomanija.net/details?13559:Poker_Books_and_articles
Viskas sveria 340.71 MB

The files are all in English
-Ace On The River (Barry Greenstein)
-Caro's Book of Poker Tells (Mike Caro)
-Doyle Brunson's Super System - A Course in Power Poker (Doyle Brunson)
-Doyle Brunson's Super System 2 - A Course in Power Poker (Doyle Brunson)
-Harrington On Hold'em Volume 1: Strategic Play (Dan Harrington)
-Harrington On Hold'em Volume 2: The Endgame (Dan Harrington)
-Harrington On Hold'em Volume 3: The Workbook (Dan Harrington)
-Phil Gordon's Little Green Book (Not Audio) (Phil Gordon)
-Play Poker Like the Pros (Phil Hellmuth)
-The Theory of Poker (Seventh printing, Complete) (David Sklansky)

Articles:
-Advanced Texas Hold'em (Vol. 1-6, complete) (David Stam)
-An Investigation Of An Adaptive Poker Player (Graham Kendall & Mark Willdig)
-Approximating Game-Theoretic Optimal Strategies For Full-Scale Poker (D. Billings)
-Bluffing Beyond Poker (Johannes Horner, Nicolas Sahuguet)
-Collection Of Various Shorthanded Limit Hold'em Articles & Posts (Jason Pohl)
-Effective Short Term Opponent Exploitation In Simplified Poker (B Hoehn, F. Southey & R.C. Holte)
-Finding Robust Texas Holdem Strategies (Jason Noble)
-First Step Poker (William T. Love)
-Full Tilt Poker - Tips From the Pros #01-#80
-Game Theory And AI; A Unified Approach To Poker Games (Thesis) (Frans Oliehoek)
-Golden Rules of Poker
-Hold'em Odds Handbook
-Hutchinson Omaha Point System (Edward Hutchison)
-Learning To Play Strong Poker (Jonathan Schaeffer)
-Mathematics And Poker (Brian Alspach)
-Mike Caro's Lectures (Mike Caro)
-Multi Table Tournament Strategi
-Neocheating, The Unbeatable Weapon For Poker, Blackjack, Bridge & Gin
-Neural Network (Thesis) (David J. Cavuto)
-No Fold'em Texas Hold'em Chart
-Online Poker Tells Researce From Victor Chandler Poker (Simon Prodger)
-Poker Math Made Easy (Roy Rounder)
-Poker Strategy - Introduction To No Limit Texas Hold'em
-Poker Tactics 101
-Short Handed And SNG (Jason Pohl)
-Single Table Tournament Strategi
-Sklansky On Poker Extra Outs (David Sklansky)
-Starting Hands Chart
-Texas Hold'em Opening Hands And Drawing Odds (Matthew Hilger)
-The Eight Mistakes In Poker (Sklansky)
-The Online Poker Starting Guide (Frank Miller)
-The Poker Face; Using Game Theory to Maximize Results (Greg Dinkin)
-Using Probabilistic Knowledge And Simulation To Play Poker (Darse Billings)
-Winning Consistently at Online Poker

E-Books:
-Ace On The River (Barry Greenstein)
-Body Language (Allan Pease)
-Caro's Book of Poker Tells (Mike Caro)
-Championship No-Limit & Pot-Limit Hold'em (T.J. Cloutier & Tom McEvoy)
-Doyle Brunson's Super System - A Course in Power Poker (Doyle runson)
-Doyle Brunson's Super System 2 - A Course in Power Poker (Doyle Brunson)
-Harrington On Hold'em Volume 1: Strategic Play (Dan Harrington)
-Harrington On Hold'em Volume 2: The Endgame (Dan Harrington)
-Harrington On Hold'em Volume 3: The Workbook (Dan Harrington)
-Hold'em Brain (King Yao)
-Hold'em Poker For Advanced Players (David Sklansky & Mason Malmuth)
-Insider Secrets To Playing Texas Hold'em Poker Online (Theo Cage)
-Internet Texas Hold'em Winning Strategies From An Internet Pro (Matthew Hilger)
-Introduction To Probability (Charles M. Grinstead & J. Laurie Snell)
-No Limit Hold 'em Theory and Practice (David Sklansky, Ed Miller)
-No Limit Hold'em Secrets (Roy Rounder)
-Online No-Limit Texas Hold'em Poker For Beginners (August O' Meara)
-Phil Gordon's Little Green Book (Phil Gordon)
-Play Poker Like The Pros (Phil Hellmuth)
-Playing Texas Hold'em Online - The Professional's Guide (A.J. Mills)
-Poker Brain
-Poker For Dummies (Richard D. Harroch & Lou Krieger)
-Poker; A Guaranteed Income for Life (Frank R. Wallace)
-Small Stakes Hold'em (Ed Miller, David Sklansky & Mason Malmuth)
-Texas Hold'em Secrets (Rory Monahan a.k.a. Roy Rounder)
-The Definite Online Poker Strategy Book (Poker Rewards)
-The Education Of A Poker Player (Herbert Osborne Yardley)
-The Intellligent Guide To Texas Hold'em Poker (Sam Braids)
-The Mathematics Of Gambling (Edward O. Thorpe)
-The Theory of Poker (Seventh printing, Complete) (David Sklansky)
-Tournament Tactics (Roy Rounder)
-Winning Low Limit Hold'em (Lee Jones)
-Winning Secrets Of Online Poker (Douglas W. Frye & Curtis D. Frye)

Visiems gero skaitymo.

Donatas
Atgal į viršų
kosmos
naujokas
naujokas

Prisijungė: 2010 02 20

PranešimasParašytas: Pen. 02 26, 2010 2:37 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

wow, ce geras packas, dekui
ekobastard
naujokas
naujokas

Prisijungė: 2010 06 14

PranešimasParašytas: Pir. 06 14, 2010 6:52 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Teko skaityt Ace on the river (Barry Greenstein), kaip jau kažkas minėjo apie patį "gameplay" gal kiek mažoka, bet knyga tikrai superinė.
Super/system 2 (Doyle Brunson) - Mike Caro patarimai tikrai nerealūs, itin paprastai skambantys ir velniškai sunkiai įgyvendinami. Pačią super/system dalį sunku vertint, skaičiau tik limit ir no limit hold'em. Limit dalis iš Jennifer Harrman (berods taip ta panelė vadinasi) surašyta "matematiniu stilium", nors kitaip Limit'o turbūt nelabai ir įmanoma, tik panašu kad susiduriama su ta bėda kad "aplink visi žaidžia tik gerai", t.y. viskas gražu, bet micro-low limit sunkiai veiksminga (imho, žinoma). No Limit (pačio Texas Doy-lee) parašyta taip, kaip ir pats pirmas sakinys - You have to gamble when playing NL Hold'em. Kažkaip, linksmai skaitėsi.
Dar kažkiek teko vartyt Phil Hellmuth, kaip ten ji.. "Play poker like the pros". Nei įdomi, nei naudinga, bent jau dalys begginer ir amateur, o toliau net ir neskaičiau nes... Ne itin aktualu (vėl gi imho).
kofas
komandos narys
komandos narys

Prisijungė: 2006 10 10

PranešimasParašytas: Antr. 07 06, 2010 1:48 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

KAČKIS rašo:
Labai gerai, kad sukūrei tokią temą Wink

Asmeniškai pats esu "beraštis"... Embarassed ta prasme, neskaičiau nei vienos knygos. Kelis kartus "užbridau" į 2+2 forumą, kelis kartus paskaitinėjau žurnalą, kurį radau OC laukdamas turnyro, ir viskas. Nenagrinėjau daug rankų, net nesinaudojau lentelėmis besimokindamas... aišku, pradžia buvo sunki, daug klydau, bet dabar jau einu teisinga linkme, ko gero Laughing
Ir būtent dabar žadu įsigyt pokerio literatūros. Tik tam, kad pasitvirtinčiau savo tiesas pokerio senolių išmintim, arba suprasčiau, jog vis dėlto čia kiekvienas gali turėt savo kelią pergalės link. Ir nebūtina visiems žaist vienodai, kad pasiekt vienodai gerų rezultatų Wink

Sutinku,realybeje viskas kitaip,skaityk neskaites tas knygutes.Kazkada bandziau pavartyti internete visokius rasymus,bet losia ne knygos o zmones.
Atgal į viršų
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> klubinis pokeris Visos datos yra GMT + 2 valandos
Puslapis 11

Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume